IKT-möte!

posted in: IKT i förskolan, Utveckling | 0

Idag träffade Erika och jag kommunens IKT-utvecklare Lars Glimbert och Andreas Cassne. De är bland annat anställda för att utveckla ideér och underlätta det didaktiska arbetet med IKT inom kommunen. Vi hade även med Anna Österman som är anställd som utvecklare och projektledare på barn och utbildningsnämden, via telefon. Jag och Erika hade många frågor och funderingar som vi behövde vrida och vända på – att få hjälp att se det ur ett annat perspektiv. Det är så otroligt härligt att känna att vi har de här tre personernas stöd då det ger oss fortsatt energi i vårt fortsatta arbete inom IKT.

Efter sådana här möten märker jag att tankarna börjar snurra och att man får inspiration – ett driv att jobba vidare och våga satsa framåt – att hitta nya inkörsportar.
Vad får du för stöd i ditt IKT-uppdrag?

Prova att bryta ner gällande IKT-strategier i din kommun till din arbetsplats. Att tillsammans förstå innebörden av IKT  och anpassa till pågående verksamhet. Vad behövs? hur kan ni utveckla? Gör IKT  levande i verksamheten!

 

Leave a Reply