examensarbete

posted in: Examensarbete, Nyheter, Utveckling | 0

Just nu är jag och Erika djupt rotade i vårt examensarbete. Den tid vi har utanför våra heltidstjänster går åt till vårt skrivande. Vi hittar nya spännande inriktningar och vi måste verkligen bestämma oss för vilket perspektiv vi ska inta när vi observerar och analyserar. En tanke behöver bara kläs i ord, som bildar en mening som mynnar ut i ett stycke, visst låter det enkelt. Ibland är det enkelt – ibland inte om du frågar mig.

Att på allvar lyssna in och lyfta fram barnens frågor är en etisk utmaning och ställer stora krav på förskollärarprofessionen, detta är min nya VFU-elevs uppgift,  en konst av kunskap och erfarenhet som bidrar till barns lärande. Vad fångar dina barn/elevers intresse mest med iPad – hur väljer du?

Tack till er som hör av er angående inspiration, det värmer ska ni veta. Jag förstår att det bubblar av ”paddagogik” där ute.

Trevlig helg alla ”appagoger”!

Leave a Reply