Webinarium med Borås Högskola

För ett par veckor sedan fick jag och Erika en förfrågan från Borås Högskola om att föreläsa och inspirera via ett webinarium. Vi tackade nervöst ja, en viss tvekan då vi inte riktigt förstod hur det hela skulle gå till?

Tobias Ruhtenberg, universitetsadjunkt, fixade det hela på ett mkt smart sätt med hjälp av Adobe Connect. Vi fick helt enkelt en länk till ett virtuellt klassrum där vi kommunicerade via webbkamera och mikrofon – hur smidigt som helst!
Studenter, adjunkter och vi som föreläste träffades där och allt flöt på smärtfritt! Jag och Erika började med vårt material och sedan släpptes ordet fritt för frågor från studenterna. Därefter var det Malin som arbetar i Ystad som föreläste om hur hon arbetar med ettor och iPad.

För mig var detta ett nytt sätt att mötas på och det var både avslappnat och spännande. Borås, Ystad och Sollentuna delade kunskap på ett mkt bra sätt. Tack för att vi fick vara med om en intressant kväll Tobias och Fredric!

Leave a Reply