På väg mot MakerDays

posted in: Nyheter | 0

MakerDays 2017Nu är två kollegor och jag på väg mot Göteborg och MakerDays. Under två dagar ska vi inspireras, reflektera, prova på, mingla och samtala om implementeringen av den utökade digitaliseringen i läroplanen.

För oss som arbetar i Sollentuna kommun och på Sofielundsskolan så upplever vi att vi har förutsättningar, erfarenhet av framgång och fallgropar gällande digitaliseringen med eleverna och oss själva. Att våga lära av och med eleven innebär för oss pedagogiskt mod som vi med små eller stora steg tagit oss an.

För vår del så kommer fokus att vara på hur vi kan fördjupa oss med eleverna, vidareutveckla vår skolas digitaliseringsplan samt att knyta kontakter. Vi ser det som en självklarhet att det här är kunskap som inte vi ska äga utan något som vi kommer ta med oss tillbaka till skolan och hoppas kunna inspirera våra kollegor med.

Dessa dagar kommer bli superspännande i sann maker-anda.

Om du också ska till MakerDays får du gärna skriva en kommentar och dela med dig av dina förväntningar 🙂

 

 

Leave a Reply