Kom närmare barnens utvecklingsnivå med lärplatta i förskolan

Strax innan sommarlovet kom Parasoll och besökte mig på förskolan för att spela in en film om mitt paddagogiska arbete. Sara Penje & Annika Agélii Genlott, som är skolutvecklare i Sollentuna kommun, är grundare till Parasoll vars intentioner är att sprida goda lärarresurser. Parsoll bidrar till att öppna dörrarna mellan våra klassrum och avdelningar för att dela pedagogiska ideér och pågående projekt. Jag hämtar inspiration från deras sida då jag kan följa övriga Lärare i skola och förskola eller ta kontakt med de inspiratörer som jag vill veta mer om angående deras ideér och projekt.

Jag är vald till en av deras profiler vilket innebär att de kommer att följa mig i mitt arbete mot en öppnare och mer medveten förskola i arbetet med vår framtid = våra barn!

Ok, jag kanske inte är helt bekväm framför en filmkamera men i den här filmen betonar jag vikten av att komma närmare barnens aktuella utvecklingsnivå samt att vara en medforskande pedagog med hjälp av en lärplatta. Dela gärna med er av era åsikter!

Besök gärna Parasoll för att läsa mer.

7 Responses

 1. Katarina
  | Svara

  Helt enkelt så toppenbra! Tar med mig detta på vår resa med lärplattan i förskolan.

 2. Katarina Wedin
  | Svara

  Fin film!
  Ser fram emot att följa dig.
  Kram K

 3. kajsa
  | Svara

  Bra! Gillar speciellt det du sa om äggklockan! Vem vill lära sig på tidspress? Tack för bra inspiration, Anna!

 4. Sofie
  | Svara

  Du är så bra och inspirerande Anna! 🙂

 5. Clara
  | Svara

  Woaw vilket proffs !!

 6. Vad glad jag är över att ha hittat din blogg!
  Får med mig måna tankar och funderingar att diskutera vidare med mina kollegor!

  • Anna
   | Svara

   Hej!

   Kul att du gillar bloggen och vill diskutera vidare med dina kollegor. Härligt att dela med sig eller hur!:-) Lycka till och hör av dig om det dyker upp frågor eller funderingar.

Leave a Reply