Förskoletidningen

Senaste numret av Förskoletidningen, som kom ut häromdagen, handlar om att det pågår många utvecklingsarbeten i förskolan och all utveckling i förskolan måste kopplas samman med läroplanen och det systematiska kvalitetsarbetet.

Erika och jag fick en förfrågan från chefredaktör Eva Wiklund Dahl om vi kunde medverka i detta nummer och den förfrågningen resulterade i en artikel på fem sidor på temat ”Lärplattan: Ett verktyg för alla sinnen”. I artikeln beskriver jag och Erika Olsson hur man kan se lärplattan som ett digitalt verktyg med didaktisk potential. Vi beskriver hur man kan använda lärplattan tillsammans med barnen och på så sätt bredda deras möjligheter för lärande och införande av ny teknik i förskolan.

Du kan beställa senaste numret av Förskoletidningen här (om du inte hittar den i fikarummet på din arbetsplats vill säga 🙂 ):
http://www.fortbildningab.se/ft/?location=1,3&artnr=1426

Tack Eva för visat intresse och för att ni tror på det vi gör för våra barn!

One Response

  1. Jag vill gärna läsa artikeln men finner inte mitt nr av förskoletidningen. Finns artikeln nedladdningsbar någonstans? Mvh Anna

Leave a Reply